Verse asperges kopen

  • ✔ Altijd vers en van goede kwaliteit.
  • ✔ Met passie en plezier geteeld
  • ✔ Eerlijk is Heerlijk!
HomeVerse asperges kopen

Wanneer je verse asperges wilt kopen, maakt de versheid een groot verschil. Het verst zijn ze natuurlijk wanneer je ze rechtstreeks bij de boer koopt. Ze zijn van april tot eind juni verkrijgbaar via Brabant Zuivel. Onze asperges komen uit de volle grond en de boeren zorgen ervoor dat jij de lekkerste asperges zonder toevoegingen op je bord krijgt.

Verse asperges kopen voor een heerlijke smaak

Asperges van Brabant Zuivel worden verpakt op de aspergeboerderij en vervolgens direct aan de consument geleverd. Hierdoor kun je bij ons verse asperges van hoge kwaliteit kopen. Hiermee maak je de lekkerste aspergesoep of een smaakvol bord asperges met aardappels. Wat je er ook van maakt, het verschil in smaak met asperges uit de supermarkt proef je duidelijk.

Wilt u meer weten? Mail ons!

De lekkerste asperges uit Limburg

De lekkerste asperges komen uit Limburg. Daar gedijen ze nou eenmaal het best. De grondslag in Limburg geeft asperges de smaak die ze moeten hebben. Daarom komen onze asperges van een ambachtelijke aspergeboerderij uit Limburg. De boer krijgt een eerlijke prijs voor zijn asperges, doordat de keten van producent naar consument zo kort mogelijk wordt gehouden. En als consument profiteer je van een hogere kwaliteit en dus een lekkerdere smaak. Bovendien zijn biologische asperges en het ondersteunen van lokale bedrijven ook nog eens goed voor het milieu.

Geniet van verse aardbeien

Koop verse asperges via Brabant Zuivel

Wil jij ook graag het verschil proeven en verse asperges kopen, dan kan dat eenvoudig door naar onze winkel te komen! Meer weten over de asperges? Stuur ons een e-mail via info@brabantzuivel.nl.Of neem een kijkje op onze productpagina met informatie over verse asperges en waar deze vandaan komen. Geniet dit voorjaar of begin zomer van (h)eerlijke asperges van de boer.

Relevante links:

eiwitrijk voedsel | boerenzuivel | eerlijk vlees kopen