Melkautomaat

  • ✔ Altijd vers en van goede kwaliteit.
  • ✔ Met passie en plezier geteeld
  • ✔ Niets uit de aardbeien gehaald of toegevoegd
HomeMelkautomaat

Bij Brabant Zuivel kun je zelf verse melk uit onze melkautomaat halen. Deze melk komt vers van onze eigen koeien uit onze melkveehouderij. Verser kun je het bijna niet krijgen! We pasteuriseren de melk en verpakken deze in literflessen. Door ze uit onze melkautomaat te halen, kun je snel genieten van heerlijke verse melk! Je kunt de melk van de koe pasteuriseren en drinken, of verwerken tot producten als yoghurt, pudding en ijs.

No-waste zuivel uit de melkautomaat

Melk uit de melkautomaat is een goed voorbeeld van een no-waste oplossing. Het voorkomt afval doordat de fles waarin deze gedaan wordt kan worden hergebruikt. Zo is de verse melk van onze boerderij niet alleen heel goed voor jou, maar ook voor het milieu. Bovendien is de smaak veel voller dan de variant uit de winkel. Haal je dagelijkse portie calcium, fosfor en vitamine A, D en K dus uit onze melk van hoge kwaliteit.

Wilt u meer weten? Mail ons!

Gezonde melk direct van de koe

Door de melk bij Brabant Zuivel te kopen, geef je de boer een eerlijke prijs voor zijn melk. Zo steun je de boer en draag je eraan bij dat de lokale en milieuvriendelijke economie weer op gang komt De flessen haal je bij ons makkelijk uit de melkautomaat.

Geniet van verse aardbeien

Melk tappen uit onze melkautomaat

(H)eerlijke verse melk van de koe haal je bij onze melkautomaat. Kom langs en pak de flessen melk, of stuur een e-mail naar info@brabantzuivel.nl voor meer informatie. Meer informatie over onze melk van de melkautomaat vind je op onze productpagina.

Relevante links:

aardappels kopen bij de boer | verse asperges kopen | eiwitrijk voedsel