Kip kopen bij de boer

  • ✔ Altijd vers en van goede kwaliteit.
  • ✔ Met passie en plezier geteeld
  • ✔ Eerlijk is Heerlijk!
HomeKip kopen bij de boer

Of je nu een bedrijf hebt of als particulier op zoek bent naar een gezondere keuze: kip kopen bij de boer is goed voor jezelf en het milieu. Je proeft het verschil met kip uit de supermarkt direct en de kippen hebben een goed leven gehad. Het is dan ook eerlijk vlees van een hoge kwaliteit, vers van de boer. Zo weet je precies waar je vlees vandaan komt.

Kip kopen bij de boer: een verstandige keuze

Tegenwoordig vind je vaak kippenvlees met vele toevoegingen. Wanneer je je kippenvlees bij onze boer koopt, kun je er zeker van zijn dat de kip de juiste voeding heeft gekregen en dat er geen toevoegingen zijn.

Wilt u meer weten? Mail ons!

Kippenvlees van de boerderij: beter voor iedereen

Bij Brabant Zuivel is er niets aan het kippenvlees toegevoegd op de kruiden na en is er ook niets uitgehaald. Je koopt het beste voor jezelf en je gezin, of voor je klanten. Niet alleen voor je eigen gezondheid is kip kopen bij de boer een verstandige keuze, maar ook voor de kip is een beter leven weggelegd. En de boer krijgt een eerlijke prijs.

Geniet van verse aardbeien

(H)eerlijke kip kopen bij de boer in Brabant

Wil je eerlijke kip kopen bij de boer? Kom dan naar onze boerderijwinkel. Vragen over ons kippenvlees? Stel ze dan via ons contactformulier, of door een e-mail te sturen naar info@brabantzuivel.nl. Daarnaast vind je op onze productpaginameer informatie over ons kippenvlees, waar het vandaan komt en wat erin zit. 

Relevante links:

melkautomaat | aardappels kopen bij de boer | verse asperges kopen