Eieren kopen bij de boer

  • ✔ Altijd vers en van goede kwaliteit.
  • ✔ Met passie en plezier geteeld
  • ✔ Eerlijk is Heerlijk!
HomeEieren kopen bij de boer

Ga je eieren kopen bij de boer? Dan maak je de goede keuze: een ei dat kort daarvoor geraapt is, heeft een volle smaak die niet te vergelijken is met die van eieren uit de supermarkt. Voor de verste eieren ga je naar onze uitgebreide winkel met eerlijke natuurlijke producten die je kunt kopen bij de boer. Hier vind je verse zuivel, vlees, groenten en fruit, direct van lokale boeren.

Eieren kopen bij de boer op de makkelijkste manier

Bij het samenstellen van het assortiment versproducten voor onze winkel hebben wij met veel passie gezocht naar boeren en telers die met respect voor dier en milieu hun bedrijf voeren. Kippen die een goed leven leiden, de ruimte hebben en hoogwaardig voer kunnen eten, leveren de beste en meest smaakvolle eieren. Tegen een ei van de boer kan niets op!

Wilt u meer weten? Mail ons!

Geniet van verse streekproducten

De reis van een ei van de kip naar de winkelschappen is bij een ei uit de supermarkt langer dan je waarschijnlijk denkt. Wij geloven dat een goed ei met respect voor dier en milieu zo snel mogelijk te koop aangeboden kan worden. Tegen een eerlijke prijs voor de boer, Robert van der Bolt uit Schaijk.

Geniet van verse aardbeien

De boerderijwinkel voor horeca, bedrijf en particulier

Wil je eieren kopen bij de boer uit de eigen direct omgeving? Dan nodigen we je van harte uit in onze boerderijwinkel. We vertellen je graag over de herkomst van onze eieren, vlees, honing, groenten en zuivel en adviseren je met liefde! Wij maken graag kennis en helpen je graag in onze boerderijwinkel! Mail ons gerust op info@boerderijwinkel.nl, of kom naar onze boerderijwinkel in Reek.

Relevante links:

kip kopen bij de boer | melkautomaat | aardappels kopen bij de boer