Boerderijwinkel

  • ✔ Altijd vers en van goede kwaliteit.
  • ✔ Met passie en plezier geteeld
  • ✔ Eerlijk is Heerlijk!
HomeBoerderijwinkel

In onze winkel bieden we je een uitgebreid aanbod aan etenswaren met zo min mogelijk toevoegingen en smaakmakers. Goed eten is niet alleen belangrijk voor onze gezondheid. We hebben steeds meer aandacht voor de herkomst van ons eten. Vooral wanneer het om versproducten gaat zoals vlees, groente en fruit en zuivel.

Het assortiment in onze boerderijwinkel

Het kiezen voor lokale boeren en leveranciers van versproducten uit de eigen streek is onze passie. Wij letten hierbij natuurlijk op de kwaliteit, maar zeker ook op een eerlijke prijs voor de boer en een goed leven voor de dieren die de eieren, de melk en het vlees leveren. We kunnen je daarom precies vertellen waar onze honing, zuivel, vlees en groente vandaan komt.

Wilt u meer weten? Mail ons!

Een bewuste keuze met aandacht voor het milieu

Als consument of grootverbruiker weet je dat een goed product niet alleen vers moet zijn. Je wilt eten zonder nare bijsmaak. Je wilt dat de boer die jouw voeding levert met respect voor mens, dier en natuur werkt, maar ook dat deze een eerlijke prijs voor zijn producten krijgt. In onze boerderijwinkel leveren we je de beste producten tegen een eerlijke prijs.

Geniet van verse aardbeien

Verse producten, en dat proef je

Hoe korter het traject is naar de winkel, des te beter is de smaak van verse zuivel, van verse asperges en van de beste Nederlandse aardbeien en bessen. Hoe langer een product gekoeld wordt, hoe minder de kwaliteit doorgaans is. Probeer in onze boerderijwinkel onze versproducten en ervaar hoeveel hoger het smaakgehalte ligt!

De boerderijwinkel voor horeca, bedrijf en particulier

Ontdek hoe goed de producten zijn die we in ons eigen land produceren. Van kip en het beste rundvlees zonder toevoegingen, tot verse eitjes die in de ochtend geraapt zijn. Wil jij koken met versproducten van de beste kwaliteit? We vertellen je graag over de herkomst van onze producten en adviseren je met liefde!Wij maken graag kennis en helpen je graag in onze boerderijwinkel! Mail ons gerust op info@boerderijwinkel.nl, of bezoek onze winkel aan de Heijtmorgen 25, 5375 AL in Reek.

Relevante links:

eieren kopen bij de boer | kip kopen bij de boer | melkautomaat