Barbecue boer

  • ✔ Altijd vers en van goede kwaliteit.
  • ✔ Met passie en plezier geteeld
  • ✔ Eerlijk is Heerlijk!
HomeBarbecue boer

Wanneer de temperaturen stijgen, is het heerlijk om in de tuin te eten en vlees te bereiden van de barbecue met vleesproducten van de lokale boer. Het lekkerste vlees haal je dan ook letterlijk rechtstreeks van de boer. Bij Brabant Zuivel verzorgen wij graag je barbecuepakket voor deze zomer, met een heerlijk assortiment. Verser kan gewoon niet!

Vlees voor op de barbecue van de lokale boer

Onze vleespakketten voor de barbecue zijn vers, van hoge kwaliteit en komen rechtstreeks van de boer. Behalve kruiden is er niets aan het vlees toegevoegd. Ons rundvlees komt van onze eigen veestapel en de speklappen en de kip van boeren die net zoveel hart voor dieren hebben als wijzelf. De dieren krijgen een gezonde en uitgebalanceerde voeding.

Wilt u meer weten? Mail ons!

Mals en eerlijk barbecuevlees, vol van smaak

Zowel de boer als de consument krijgt bij Brabant Zuivel een eerlijke prijs. Dit is mogelijk doordat de keten van producent naar consument kort is. Er wordt minder geëxporteerd en geïmporteerd, wat beter is voor het milieu en voor de lokale economie. En jij geniet van een mals stukje vlees van de boer, vol van smaak op je zomerse barbecue. Heerlijk in combinatie met salades en zomerse drankjes, tijdens een barbecue met vrienden of familie.

Geniet van verse aardbeien

Kom naar onze boerderijwinkel voor de lekkerste vleespakketten

Bij Brabant Zuivel haal je jouw vlees voor de barbecue van de lokale boer tegen een eerlijke prijs. Zo kun je deze zomer zorgeloos genieten van barbecuefeesten in de tuin en knusse grillavondjes. Kom snel langs in onze boerderijwinkel om jou vleespakket te kopen! Over de verschillende soorten vlees en andere producten, vind je meer informatie op de productpagina.

Relevante links:

aardbeien van de boer | boerderijwinkel | eieren kopen bij de boer