Aardbeien van de boer

  • ✔ Altijd vers en van goede kwaliteit.
  • ✔ Met passie en plezier geteeld
  • ✔ Eerlijk is Heerlijk!
HomeAardbeien van de boer

Rechtstreeks aardbeien van de boer kopen? Dit doe je gemakkelijk en snel in onze boerderijwinkel. Geen enkele supermarkt kan op tegen de verse aardbeien die direct afkomstig zijn van de boer. Je geniet hierdoor optimaal van jouw boterham of yoghurt met aardbeien. Haal direct wat je nodig hebt en ontdek het verschil met aardbeien die je in de supermarkt koopt.

Waarom je kiest voor aardbeien van de boer

Aardbeien van de boer bieden je vele voordelen. Zo zijn de producten altijd vers en van goede kwaliteit. Wij telen de aardbeien echter niet zelf, maar ze zijn afkomstig van onze Limburgse collega-boer MTS Jeuken-de Swart. Ze worden door hen met passie en plezier geteeld en er is niets uit de aardbeien gehaald of aan toegevoegd. Je weet zo dus écht wat je koopt en dat proef je ongetwijfeld terug in de aardbeien. Laat daarom niets je tegenhouden, maar koop direct verse aardbeien.

Wilt u meer weten? Mail ons!

Een eerlijke prijs voor de boer

Bij Brabant Zuivel verkopen we producten van collega’s uit de regio. Dit geldt ook voor onze aardbeien. Doordat de aardbeien rechtstreeks van de boer afkomstig zijn, is de boer ook verzekerd van een eerlijke prijs. Alleen dit is al een reden om aardbeien van de boer te kopen in onze webshop boerderijwinkel. Kom gerust langs.

Geniet van verse aardbeien

Houd je van vers fruit of verwerk je graag aardbeien in taarten of andere gerechten? Dan koop je natuurlijk aardbeien van de boer. Verser kan je ze niet krijgen én de boeren profiteren van een eerlijke prijs. Bestel je aardbeien als je grote hoeveelheden wilt hebben. of kom langs in onze boerderijwinkel. Wij zijn maandag tot en met zondag van 08:00 tot 20:00 uur geopend. Heb je daarvoor nog vragen? Gebruik het contactformulier of stuur ons een e-mail. We helpen je graag verder!

Relevante links:

boerderijwinkel | eieren kopen bij de boer | kip kopen bij de boer