Aardappels kopen bij de boer

  • ✔ Altijd vers en van goede kwaliteit.
  • ✔ Met passie en plezier geteeld
  • ✔ Eerlijk is Heerlijk!
HomeAardappels kopen bij de boer

Door aardappels te kopen bij de boer van Brabant Zuivel ben je verzekerd van een (h)eerlijk product. Aardappels van hoge kwaliteit, vers van het land, die rechtstreeks van de boer komen. Met een heerlijke smaak, of je nu kiest voor frietaardappelen of een van de andere aardappelsoorten, van kruimig tot vastkokend.

Het hele jaar door verse aardappels kopen bij de boer

Bij Brabant Zuivel geniet je heel het jaar van variatie. Het grootste deel van het jaar kun je hier Frieslanders kopen. Later in het jaar wordt dit een ander ras, omdat dit ras beter houdbaar is.. Verder kun je eindeloos variëren met aardappels van de boer. Er zijn tientallen soorten verkrijgbaar met ieder een eigen structuur.

Wilt u meer weten? Mail ons!

Aardappelen van de lokale boer

Wanneer je bij ons aardappels koopt, dan zit het zand er nog aan. Je weet dus dat je de aardappels gaat kopen bij de boer! Bovendien wordt er een eerlijke prijs aan de boer betaald, waardoor je de lokale en milieuvriendelijke economie steunt. En een kortere keten zonder onnodige import en export zorgt niet alleen voor een betere beloning voor de boer, maar ook voor een beter product voor de consument. Om de natuur te ondersteunen, is ook de diversiteit in aardappels belangrijk.

Geniet van verse aardbeien

Heerlijke aardappels vers van het land

Wil je vers geoogste aardappels kopen bij de boer tegen een eerlijke prijs, kom dan naar onze boerderijwinkel. Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen over de aardappels? Stuur ons dan een e-mail naar info@brabantzuivel.nl.Daarnaast vind je op onze productpagina informatie over de aardappels die je bij de boer kunt kopen . Met de goudgele aardappels die rechtstreeks van de boer komen, weet je wat je koopt.

Relevante links:

verse asperges kopen | eiwitrijk voedsel | boerenzuivel